DIERENPENSION.NET

U gunt uw dier toch óók vakantiepret?

De nieuwsbrief wordt maximaal één keer per kwartaal verstuurd met informatie en - indien van toepassing - DIPO nieuws. Persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt. Uitschrijven kan altijd.

Nieuwsbrief #2, november 2016

Voortgang ontwikkeling dierenpension.net 2.0

Er is goed nieuws en ja, er is ook slecht nieuws. En, om met het slechte nieuws te beginnen, de ontwikkeling van de nieuwe website verloopt helaas niet zoals we zelf in gedachten hebben. Dit heeft meerdere redenen:

  • druk, druk en druk – om de website te ontwikkelen maar ook om de software aan te passen
  • het vinden van een geschikte provider voor de website omdat we specifieke wensen hebben
  • er zijn maar héél weinig dierenpensions en/of -asielen die op ons verzoek om gegevens en een foto door te sturen hebben gereageerd zodat we niet de volledige informatie hebben om een pension en/of asiel te kunnen vermelden

Het goede nieuws is dat er een provider is gevonden die meedenkt en waarbij we voorlopig – hopelijk – vooruit kunnen. Dit betekent dat we de ontwikkelomgeving naar de nieuwe provider hebben verhuisd en van hieruit verder gaan werken: www.dierenhotels.net. De inloggegevens blijven gelijk:

Lees meer...

Nieuwsbrief #1, september 2015

Dierenpension.net 2.0

Diereenpension.net 2.0

Ondertussen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwste versie van de website www.dierenpension.net. Een andere frisse lay out, meer gegevens per dierenpension of -asiel maar wat nog belangrijker is, de website zal op de pc, laptop, tablet of telefoon goed te lezen zijn. Maar dit alles kunnen we niet zonder uw hulp!

Lees meer...